Nevada però Feina al Bloc.

Espero i sé que tots estem avui a casa i a la seva feina, la vostra feina havia de ser mirar el nostre i el vostre bloc. Us adjunto amb pau i alegria unes certes recomancions i activitats possibles per a vosaltres.


08/03/2010
J. Ramon Suñé Gasull -Professor de Filosofia: 2a Avaluació.

A / Per a:
[Noms d'Alumnes:]


Analítica i Recomanació:
A) Amplia la base i els coneixements, mira de treballar una mica cada dia al mateix lloc i a la mateixa hora. Estudia més. Fes-te i creat un hàbit. Un lloc i una hora: costum.
B) Falten elements de comprensió i relació dels temes i els textos. Molt difícil, tot plegat, de qualificar. Respons els temes però no els enunciats de relacionar i de comparar.
C) No encertes en la redacció, l’estil i les repeticions, i la manca de conceptes filosòfics. Mira de fer filosofia i construeix teories i comentaris. Algun problema amb la puntuació de les comes i punts, etc. Moltes errades d’accents.
D) - Lectura i escriptura. Lectures “divertides”.
1) Gaarder, Jostein, El món de sofia; Editorial Empúries, Barcelona, 1999.
Es tracta d’un novel•la sobre la història de la filosofia. PVP uns 20€
2) Cathcart, Thomas i Klein, Daniel; Plató i un ornitorinc entren en un bar; Edicions la Campana, Barcelona, 2008. PVP 16 €.
Els mateixos autors n’han escrit un altre sobre: Aristòtil i un armadillo; 2010.
Amb un subtítol que diu: “Entendre la filosofia amb acudits” Una obra divertida sobre les coses i els temes que sabeu i no sabeu sobre filosofia.
Totes dues, però més la primera, que serveixen per a preparar el paper i l’assignatura i la matèria de segon de Batxillerat. O el que us plantegeu, importància de vocabulari i lèxic.
E) Llegir, escriure, parlar i comentar. Activitat d’estiu parlar amb propietat sobre qualsevol tema, llegir el/els diaris qualsevol, si el teu àmbit és més català, pots llegir qualsevol diari o revista. Per a tu i per al teu futur d’estudiant i de persona realitza alguna de les activitats anteriors. Ho pots fer com un plaer, com una recomanació i no com una obligació.
F) Pots acudir a la xarxa, a Internet a cercar temes d’interès. La nostra referència es el nostre bloc http://filosofiaibloc.blogspot.com i també a http://www.pensament.com/filoxarxa.
G) No t’enfadis; recorda que és la meua opinió, el meu diagnòstic i la meua recomanació. Jo de tu seguiria alguna feina de les anteriors. O tal vegada alguna de les tasques que anàveu fent amb Antonio Hernández.

Apa, bon dia i sempre endavant i sempre bon treball, són recomanacions generals, que espero siguin útils, i així us derivaré en breu per aquesta pàgina i farem també una feina de redacció i estil, repassarem el tema sobre el materialisme filosòfic i llavors algun tema de Societat, estat i política. Personalment ho faré passar tot per aquesta pàgina web.

Bon dia, bona nevada i fins demà. Preneu mesures i vigileu.

Batea, comarca de la Terra Alta, dimarts 9 de febrer de 2010.

Comentaris

Entrades populars