Doc.5. Model d'examen.

Es tracta dels documents i els models d’examen i les recomanacions ja fetes i les correccions ja passades a 1r Batxillerat Diürn i Nocturn. Els exàmens seran aquests, puc, com a molt, variar i canviar algunes de les preguntes ja existents. O sigui que totes les preguntes les teniu ja ficades.


Un altre model d'examen de la pàgina 201. Doc.5.

El carácter social de la nostra individualitat

"És cert que la nostra societat ens supera i ens transcendeix perquè es infinitament més vasta que el nostre ésser individual, però al mateix temps ens amara i penetra en nosaltres per totes bandes; és fora de nosaltres i ens envolta, però també és al nostre interior i ens hi confonem: és tota una part de la nostra nautralesa. De la mateixa manera que el nostre organisme mental s'alimenta d'idees, de sentiments, d'usos que provenen de la societat. És de la societat d'on treiem la part més important de nosaltres mateixos. Entre la societat i nosaltres regnen els vincles més estrets, els més forts, ja que és part de la nostra substància, i perquè en cert sentit és el millor que hi ha en nosaltres"


1. Segons l'explicació de classe i totes les possibles accepcions (significats)explica el concepte transcendeix [1 punt] (Recomanació: Explica el significat i relació a classe del mot i del tema de l'autonomia moral)

2. Analitza, escriu i relaciona sobre el sistema complex i de relació social. [3 punts](Recomanació: l'estatus social i totes les formes possibles: adscripció, adquirit, funcions, rols, activitats. Il·lustra-ho amb exemples)

3. L'explicació anterior no respondria als processos de socialització? Sí i no. Quins i per què? [3 punts] (Recomanació: totes les motivacions per parlar de la socialització).

4. Relaciona la temàtica el que sabem de l'estat.[3 punts] (Recomanació molt breu sobre l'estat i el nacionalisme. Institucions i formes i nivells d'agrupació social. També amb la raó institucional) .

[Recomanació general: Redacta, escriu, explica i justifica les respostes, essent més important preguntar-se i interrogar-se que la solució final. No facis faltes, cuida l’ortografia, la redacció i l’estil. Ajuda al corrector: fes bona lletra, deixa espais i marges.]

Comentaris

Entrades populars